Tietoa Lojoniasta

Lojonian historia lyhyesti

Lojonia Palvelut Oy on vuonna 2010 perustettu yritys. Nimemme oli aluksi Ojamon Isännöinti Oy mutta toimialamuutoksen myötä vaihdoimme sen. Uuden konseptin luonti on ollut haastava ja pitkä prosessi. Lähtökohtana konseptille on ollut luoda palvelut sellaisiksi, että ne ovat kannattavat tuottaa mutta samalla tarjoavat asiakkalle kohtuulliseen hintaan toimivan palvelun. 

Ensimmäisiin kiinteistönhoitokohteisiin pääsimme työskentelemään heinäkuussa 2014. Nyt "Lojoniaperheeseen" kuuluu useita kerros-, rivitalo kuin myös liikekiinteistöjä!

 

 

Jan-Mikael Holmström
Toimitusjohtaja

Vuonna 2002 isäni ohjasi minut ensimmäiseen kesätyöpaikkaani, Ojamon Lämpöön hoitamaan Ojamolaisten taloyhtiöiden ulkoalueita. Tätä kesätyötä jatkui lähes kymmenen vuotta. Kiinteistöhoito puolella olen tehnyt lumitöitä, huoltotöitä ja jos jonkin moista keikkaa on tullut tehtyä. Oman yrityksen perustin vuonna 2008 tuottamaan mainostoimiston palveluita ja myöhemmin erikoistuin kiinteistöjen lämmönsäästö-automaatioasennuksiin ja kiinteistöjen kulunvalvontaan. 

Lojoniassa vastuullani on koko organisaatio ja asiakassuhteet sopimustasolla. Valvon että Lojonian itselleen asettamat tavoitteet saavutetaan niin strategisella kuin operatiivisella tasolla.

Jan-Mikael Holmström

 

 

Kimi Harjuranta
Huoltopäällikkö

Valmistuin vuonna -91 kirvesmieheksi Lohjan ammattikoulusta. Sen aikaisten taloussuhdanteiden johdosta pääsin opintojeni jälkeen kiinteistöalalle huoltomieheksi. Olen työskennellyt Lohjalla ja Vihdissä useissa eri kiinteistöhoito-liikkeissä huoltomiehenä, talonmiehenä ja nyt viimeisimpänä työnjohtajana ja palveluesimiehenä. Tutustuin Januun vuonna 2005 tullessani Ojamon Lämpöön huoltomieheksi.

Lojoniassa vastaan siitä että kiinteistönhoitomme on laadullisesti korkealla tasolla. Koordinoin huoltotehtävät ja varmistan että työt sujuu jouhevasti. Katson kiinteistöä vuositasolla jotta sisä- kuin ulkotyöt tehdään ja tehdään hyvin.

Kimi Harjuranta

 

 

Janne Tuominen 
Työnjohtaja, ulkoaluehoito

Olen vuonna 2013 valmistunut ICT-asentajaksi Lohjan Luksiasta. Tulin Lojoniaan joulukuussa 2014 tekemään lumitöitä ja innostuin alasta Kimin ja Janun opastamana. Pidän alasta sen monipuolisuudesta ja että uusien ihmisten kanssa saa olla tekemisissä päivittäin! HiFi-äänentoisto ja autot ovat minulle intohimo ja harrastus. Olen intohimoinen Saabisti.

Lojoniassa vastaan ulkoaluehoiton koordinoinnista. Vastaan siitä että kohteet aurataan ja hiekoitetaan oikein ja oikeassa järjestyksessä. Korjaan ja ylläpidän kalustoamme ja pidän huolen niiden pitkäaikaisesta toimivuudesta!

Janne Tuominen

 

 

Johan Holmström
Isännöitsijä

Olen tehnyt pitkän uran isännöitsijänä. Urani alkoi vuonna -72 valmistuttuani Social- och kommunal-högskolanista valtiotieteiden maisteriksi.

Kaukolämpö-, kiinteistönhoito- ja isännöintiyhtiöiden toimitusjohtajana olen ollut Porvoon Lämpö Oy:ssä, Gesterbyn Lämpö Oy:ssä ja Ojamon Lämpö Oy:ssä. Tie Ojamon Lämmössä alkoi vuonna -90 ja päättyi kun yritys kauppojen ja fuusioiden myötä lakkautettiin vuonna 2012.

Lojoniassa olen isännöitsijä eläkepäivilläni ja annan vinkkejä ja neuvoja pojille yrittäjyydessä!

Johan Holmström

Luotettava kumppani!

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu:
08:00-16:00
Puh. 050 326 99 98

asiakaspalvelu@lojonia.fi

***

Päivystys 24/7:
Puh. 050 326 99 98

***

Toimisto & Varikko:
Arkisin 08.00-11.00, 12.00-15.30

Pailantie 3,
08700 Lohja